WORLD's EASIEST QUIZ:   (Passing requires only 3 correct answers out of  10!)  
1) How long did the  Hundred Years' War last ?
 2) Which country makes Panama  hats ?
 3) From which animal do we get  cat gut ?
 4) In which month do Russians  celebrate the October Revolution ?
 5) What is a camel's hair brush  made of ?
 6) The Canary Islands in the  Pacific are named after what animal ?
 7) What was King George VI's  first name ?
 8) What color is a purple finch  ?
 9) Where are Chinese  gooseberries from ?
 10) What is the color of the  black box in a commercial airplane ?
Before I proceed let me remind you once again that you need only 3 correct answers to
pass this quiz. 
ANSWERS:
1) How long did the Hundred  Years War last ? ANS: Obviously 116 years
 2) Which country makes Panama  hats ? ANS: Ecuador
 3) From which animal do we get  cat gut ? ANS: Any donkey would know that it comes from Sheep and Horses
 4) In which month do Russians  celebrate the October Revolution ? ANS: When else do they have time? Like normal people they celebrate it in November
 5) What is a camel's hair brush  made of ? ANS: Donated by its best friend the Squirrel ('s fur)
 6) The Canary Islands in the  Pacific are named after what animal ? ANS: Dogs, is the right answer. If you did not get that you are one yourself.
7) What was King George VI's  first name ? ANS: Admitted, this is a bit tough. It was Albert
 8) What color is a purple finch  ? ANS: Come on now. You can't  be so dumb. It's CRIMSON. Are you blind or something?
 9) Where are Chinese  gooseberries from ? ANS: Where else can they get them at feather-weight prices, than New Zealand.
 10) What is the color of the  black box in a commercial airplane ? ANS: Oh! This one is a sitter..ORANGE of course!!
 *All the questions asked herein are true and not fictitious in nature. Any co-incidences, verification matches and authentications are very much possible. All places, animals, names, colors mentioned herein are real and might have all types of connection with anybody or anything dead or living. 
# Many many thanks for the inputs to Mr, Praveen Kumar C.
 
 
 
0 COMMENTS:
Post a Comment
Please use properly constructed grammatical sentences. SMS language is strictly prohibited. I personally assure you that those few seconds that you spend doing this will be the most productive ones ever. That's just as close as many of you would come to perfection. Trust me. It's worth it!